Veckans konsult – Maria Höglund

Möt Veckans Sevenco konsult; Maria Höglund, Senior Management Consultant – Procurement.

Maria har höjd och bredd inom alla facetter av Inköp både på internationell och nordisk nivå. Hon brinner för hela ekosystemet Inköp och affärsnyttan som ett värdeskapande, kreativt och engagerat inköpsarbete genererar på flera plan till verksamheten.

Maria tar interimsuppdrag som Inköpsdirektör, Inköpschef, Sourcingchef eller Kategorichef och kan även komplettera er befintliga inköpsavdelning om ni har behov att outsourca specifika delar av er verksamhet eller växla upp ert strategiska inköp till nästa nivå.

Välkommen att kontakta Maria på telefon 0701-434282 eller via mail maria.hoglund@sevenco.se för att diskutera ert behov av förstärkning inom Inköp och hur Maria kan skapa mervärde för just er verksamhet.