Hedvig Falkenborn

Hedvig är för närvarande föräldraledig.
För frågor, kontakta Håkan Johansen.

Hedvig Falkenborn arbetar dedikerat med att bygga upp, förvalta och utveckla Sevencos kundrelationer. Hon lyssnar av och är ofta ute på fältet för att höra vilka behov och utmaningar som uppdragsgivare står inför och anpassar sina lösningar för att skapa ett så stort värde för kunden som möjligt. Hedvig bevakar branscher, företag och förändringar på marknaden för att identifiera behov och möjliga affärer.

Förtroendeingivande Hedvig är välbekant med komplexiteten inom B2B försäljning och arbetar med allt från prospektering, driver försäljning och merförsäljning, fördjupar samarbeten samt levererar resultat. Det genuina intresset för människor, hennes driv samt viljan att lära sig nya saker medför att relationsbyggaren Hedvig snabbt gör skillnad och presterar. Förutom nykundsbearbetning, ansvarar hon för befintliga kunder och ser till att alla parallella processer går framåt.

Hedvigs branscherfarenheter kommer från tjänstesektorn, bemanning- och rekryteringsbranschen, flygindustrin, revenue management, försäkringar, koordinering, retail, service management, ansvar för skandinaviska marknader samt inom utbildning.

Kontakta Hedvig Falkenborn på 070 161 60 60 | Epost | LinkedIn