Magnus Sonnorp

Magnus Sonnorp tar interimsuppdrag som VD/CEO, verksamhetsutvecklare, affärsutvecklare, förändringsledare eller projektledare. Att leda affärsmässiga transformationer inom företag samt att sätta ut strategiska riktningar är något Magnus har en gedigen kompetens inom. Han har arbetat med små, medelstora och stora bolag och har levererat värde såväl som synergier, organisk tillväxt och åtgärder som förbättrar lönsamheten för uppdragsgivare.

Magnus har skaffat sig ett gediget kunnande inom företagsledning, företagsförvärv, organisation, försäljning och kostnadsbesparingar i Sverige och utomlands. Private equity-ägda företag med ambitiösa agendor när det gäller resultat och expansion både nationellt och internationellt, är välkänd mark för honom. Magnus kunskaper inom
M & A och integration efter förvärv är omvittnad. Due Diligence, företagsförvärv, verksamhetsutveckling liksom att tillsammans med medarbetare hitta gemensamma lösningar är några av hans ledstjärnor. Han ses som en analytisk och operativ doer som vet vad som krävs för att leda säljledda organisationer eller tillverkande bolag.

Enligt sin omgivning är Magnus en kommunikativ, pragmatisk och ödmjuk ledare som med integritet och engagemang driver genomgripande organisationsförändringar i hela värdekedjan som skapar resultat och aktieägarvärde. Branscherfarenheterna finns inom fastigheter, medier, tillverkande företag, läkemedel, distributörer/ grossister, teknik, management konsulting och private-equity sfären.

Kontakta Magnus Sonnorp på 073 438 83 88 | Epost | LinkedIn