Monica Lindmark-Hamberg

Monica Lindmark-Hamberg

Monica Lindmark-Hamberg tar interimsuppdrag som kvalitetschef, förändringsledare, verksamhetsutvecklare eller projektledare. Hon har lång erfarenhet från globalt kvalitetsarbete och ledarskap inom multinationell tillverkningsindustri, där kunden alltid är i fokus. Kvalitetsledning, förändringsledning, processledning och tvärfunktionell problemlösning är Monicas paradgrenar.

Monica har erfarenheter från branscher som sällan-köpta konsumentprodukter för hushåll och fritid, läkemedel, medicinteknik och utrustning för mjölkproduktion.

Med en helhetssyn på kvalitetsarbete samt en strävan att säkerställa att organisationens ibland motstridiga krav samverkar, brinner Monica för att  arbeta med problemlösning i en tvärfunktionell miljö och att driva ständiga förbättringar. Med mer än 20 års erfarenhet av Total Quality Management och LEAN manufacturing, har hon stor erfarenhet av att kvalitetssäkra och optimera processer och produkter. Hon är en engagerad och resultatorienterad ledare med ett kommunikativt sätt och är en god lyssnare.

Monicas strukturerade, analytiska, nyfikna och glada personlighet, gör att hon driver och levererar det som ska göras tillsammans med teamet. Hon får som den trygga ledare hon är, människor att växa.

Kontakta Monica Lindmark-Hamberg på 070 530 17 81 | Epost | LinkedIn