Peter Lake

Peter Lake tar interimsuppdrag som affärsrådgivare, verksamhetsutvecklare, transformationsledare, förvaltningsledare, digitaliseringschef, CIO, COO, försäljningsdirektör eller VD/CEO för mellanstora bolag med tyngdpunkten inom sälj och teknik.

Han har lång erfarenhet som internationell affärsområdeschef, IT-chef, Aquisition advisor, strategisk rådgivare och förändringsledare kopplat till digitalisering/IT. Peter har bland annat arbetat med affärssystem, Internet of Things, infrastruktur, Smart City, Cloud och innovation. Han ses som pionjär inom M2M/ IoT (”sakernas internet”), då han började arbeta med det redan 2002.
Peter har gedigen bakgrund både i Sverige och utomlands av digitalisering och strategier, programledning vid större IT-transformationsprojekt och affärsutveckling inom mobila affärssystem. Vidare har Peter jobbat med ledningsfrågor inom alla industrisektorer på C-nivå, drivit tunga och framgångsrika program och projekt för att effektivisera företag och organisationer.

Peter är en drivande brobyggare mellan verksamhet och IT, resultatorienterad, nyfiken och en trygg ledargestalt med starkt utvecklad teamkänsla.

Kontakta Peter Lake på 070 955 81 94 | Epost | LinkedIn