Ulf Fredriksson

Ulf Fredriksson tar interimsuppdrag inom supply chain, som logistikchef, inköpschef, COO eller VD/CEO. Som person är Ulf energisk, analytisk och utvecklingsorienterad med mer än 20 år i olika ledarroller. Han är en kommunikativ och coachande relationsbyggare som får med sig medarbetare genom komplexa förändringsprocesser och är en driven projektledare som är skicklig på planering och uppföljning.

Ulf har gedigen kompetens inom ledarskap och organisation, supply chain – inköp, logistik och produktion, försäljning, produktutveckling – inom retail och postorder såväl som B2B, både i Sverige och internationellt. Branscherfarenheter spänner över bland annat textil, inredning, telefoni och elektronik.

När Supply Chain är en kritisk framgångsfaktor, då trivs Ulf som bäst i en ledande roll. Han gillar utmaningen i att bygga och effektivisera verksamheter; att förhandla fram progressiva lösningar, korta ned ledtider och att öka lönsamheten är också något av Ulfs hemarena.

Börsnoterade bolag liksom mindre entreprenöriella företag är Ulf väl förtrogen med, liksom att jobba internationellt och att ansvara för personal i flera länder. Ulf ses som visionär med ett starkt fokus på både medarbetare och kunder, är en operativ doer som får saker att hända. Han drivs av utmaningar och att förbättra.

Kontakta Ulf Fredriksson på 072 571 37 53 | Epost | LinkedIn