Fred Petrini, Partner

Fred Petrini tar interimsuppdrag som IT-chef, VD/CEO, konsultchef, program- eller projektledare samt rådgivare. Han har mångårig erfarenhet av ledarskap både i Sverige och internationellt. Freds erfarenheter spänner från tillverkande industri, offentlig förvaltning, bank och försäkring, tjänste- samt IT-produktion.

Han vet vad som krävs på både beställar- och säljarsidan inom olika branscher. De många branscherfarenheterna ger Fred en bredd som få och ger ett helhetstänkande i uppdragen. Logistik, IS/IT management, affärsprocesser, program- och projektledning liksom in/outsourcing är områden som passar Freds kompetens väl. Han är även certifierad styrelseledamot. Fred har deltagit och lett många IT-projekt i en mängd olika industrisegment i Sverige, Norden, Europa och delar av Asien.

Att leda team i förändringsarbete och nå målen via ett tydligt ledarskap är viktiga hörnstenar i Freds strategiska arbete. Omgivningen ser Fred som en tydlig men lågmäld ledare, full av erfarenhet och sunt förnuft som driver teamet mot målen.

Kontakta Fred Petrini på 070 310 71 10 | Epost | LinkedIn

Fred Petrini, Partner

Partner