Välkommen Linus Hedén!

Vi säger varmt välkommen till Linus Hedén! Linus är en kommersiellt driven och nyfiken ledare med mer än 20 års erfarenhet från olika ledande positioner från flera branscher. Drivkraften är ständig förbättring genom förändring och utveckling. Linus tar roller som VD/CEO, Kommersiellchef/CCO, Marknadschef/CMO, Projektledare, Verksamhetsutvecklare och Affärsutvecklare.

Välkommen på frukostseminarium tillsammans med Prosper Ventures 7 december!

Hur möjliggör man datadriven verksamhetsutveckling och nyttjardata/information som strategisk resurs?

När: 7 december
Lättare frukost serveras från kl 8:00
Seminariet pågår mellan 8:30-9:30
Var: Kungsgatan 48, Stockholm

OSA senast den 30 november genom att skicka ett mail till: info@sevenco.se.

Om föreläsningen:
Möjligheten att ha tillgång till och effektivt kunna utbyta information och data är idag en grundläggande förutsättning för alla verksamheters utveckling – oavsett bransch.

Att ha koll på sin data är en absolut nödvändighet för att dra nytta av förbättrade processer och affärsmodeller, liksom möjligheter som datadrivet beslutsfattande, avancerad analys och AI.

I detta seminarium som riktar sig till exekutiva ledare, ger vi en utblick och berättar om våra erfarenheter att transformera organisationer att bli mer datadrivna och nyttja data som en strategisk resurs för innovation, ökade intäkter och kostnadsoptimering.

Seminariet berör viktiga framgångsfaktorer som vi samlat på oss under våra år som ledare och rådgivare inom området.

Vi kommer att prata om strategi för datahantering och datadriven utveckling, organisation, datacentrisk arkitektur, datastyrning, säkerhet och hur man praktiskt gör för att lyckas med datadriven verksamhetsutveckling, genom små och stegvisa förflyttningar – alltid med fokus på nytta.

Kan du inte komma på detta frukostseminarium, håll utkik efter fler seminarium längre fram!

Varmt välkomna!

Sevenco önskar er en riktigt skön sommar!

Vi på Sevenco vill passa på att önska en riktigt skön sommar med tid för reflektion och avkoppling.

Även om sommarveckorna är en lugn period för många så vet vi att det när som helst kan uppstå oförutsägbara händelser som gör att man måste agera snabbt.

Självklart finns vi här om en situation skulle uppstå. Med vårat nätverk och långa erfarenhet gör vi vårat yttersta för att få rätt person på rätt plats.

Och hörs vi inte under sommaren så gör vi det garanterat i höst. Bland annat fortsätter vi satsa på fler inspirerande föreläsningar – håll koll på mailen för att inte missa vad som händer hos oss framöver!

Vi ses!
Sevenco

Välkommen på ett spännande frukostseminarium 23 maj med Maria Petrini!

Så lyckades LFV att utveckla sin digitalisering.

Lättare frukost serveras från kl 8:00. Seminariet börjar 8:30. Kungsgatan 48, Stockholm

Att lyckas med större digitaliseringsprojekt kan var en utmaning.

Vi har bjudit in Maria Petrini, CEO på Luftfartsverket Aviation Consulting, att berätta om sina erfarenheter med digitala transformationer inom LFV. Genom att höra hennes historia, kommer man få en bättre förståelse för vad man måste göra för att digitaliseringen ska lyckas inom en organisation.

Varmt välkomna!

 

Välkommen på ett spännande frukostseminarium 10 maj med Mikael Brander!

Hur får du ut mer av din ledningsgrupp?
Lättare frukost serveras från kl 8:00. Seminariet börjar 8:30.

Att skapa och underhålla en ledningsgrupp som på ett effektivt sätt ska kunna leda organisationen är ett av VDs främsta uppdrag. Det är ingen lätt uppgift att få ett antal högpresterande individer med stora personliga ambitioner att arbeta tillsammans för helhetens bästa. Läs mer och anmäl dig här.

 

Konsulter mot cancer

Med anledning av det kommande 60-årsjubileet under 2023 för Sevenco har vi bestämt oss för att skapa en insamling tillsammans med Cancerfonden.

Målet är att samla in 1.000 SEK per år som Sevenco funnits. Det vill säga 60.000 SEK för att fler skall överleva cancer i framtiden.

Varje gåva är livsviktig och vi uppskattar varje bidrag som stödjer cancerfondens arbete. För att komma till insamlingen –  klicka här eller scanna QR koden nedan.