Anna Carlsson

Anna Carlsson tar interimsuppdrag som affärsutvecklingschef, verksamhetsutvecklare, försäljningschef, HR-utvecklare, konsultchef eller projektchef. Anna har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom ledarskap och organisationsutveckling, M & A, affärs- och verksamhetsutveckling, lösningsförsäljning, Artificiell Intelligens, digitalisering, Talent Management (TM), People Analytics och innovation.

Anna är managementkonsulten som hanterar skärningspunkten i att utveckla verksamheter, driva försäljning och digitalisering som även inkluderar den absolut senaste tekniken t ex Artificiell Intelligens (AI). Hon är skicklig på att förstå och analysera sin data. Anna är kommunikativ, engagerad och en coachande ledare, som är skicklig på att skapa lönsamma förändringar kring hur organisationer fungerar. Hennes förmåga att utmana, se mönster, prioritera, snabbt skapa en överblick och se både delar och helhet är omvittnad.

Anna förstår AI på djupet. Som pionjär har hon föreläst och arbetat i olika projekt där hon visar vägen hur AI används ur framförallt medarbetarnas perspektiv. AI och People Analytics hjälper Human Resources att skapa engagerade medarbetarrelationer för att skapa resultat. Anna har åtskilliga (46 stycken) M & A bakom sig, där hon i en fjärdedel av företagsförvärven har varit involverad i det strategiska och operativa arbetet såsom interimschef. Hon överbryggar glapp i verksamheter och blir en tolk för framtiden.

Kontakta Anna Carlsson på 073 598 29 75 | Epost | LinkedIn