Migrationsverket valde Sevenco!

I den stora offentliga upphandlingen har Sevenco tillsammans med två andra leverantörer fått förtroendet av Migrationsverket att bistå med chefsförsörjningen under perioden 2016-2018, med eventuell förlängning till 2020. Avtalet innefattar även Kriminalvården.

Sevencos nytillträdde VD, Håkan Johansen, kommenterar nyheten:
”Vi är otroligt glada och stolta över att ha blivit utvalda efter en lång och krävande upphandlingsprocess. Sedan 1963 har vi som genomförandekonsulter fokuserat på att, med kort startsträcka, leverera förändring med bestående resultat och reell kundnytta. Nu längtar vi efter att få leverera och leva upp till förväntningarna”.

Kontakt:
Håkan Johansen, hakan.johansen@sevenco.se
Jan Frisk, jan.frisk@sevenco.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *