Vad kan AI göra för affären och hur kommer jag igång? Frukostseminarium 4e april

Föreläsare: Anna Carlsson, Managementkonsult, Sevenco och Eva Byström VD och delägare First Reserve


Anna Carlsson och Eva Byström föreläste nyligen på
AI Business Summit 2019 i Stockholm som samlade topptalare nationellt och internationellt inom Artificiell Intelligens. 

Vad kan AI göra för affären och hur kommer jag igång?

Välkommen på ett inspirerande frukostseminarium om Artificiell Intelligens och dess möjlighet att skapa tillväxt. AI är på mångas läppar just nu och frågor som hur den nya tekniken kommer att påverka oss människor, våra företag och vår affär är ständigt närvarande. Enligt en ny rapport från Stockholms Handelskammare är det inte bara en kompetensbrist  i Stockholm just nu utan t.o.m. kompetenskris. Tänk om det går att lösa en del av tillväxtfrågan genom att ta tillvara kompetens och tänka nytt kring de vi rekryterar?

Under denna frukost kommer Anna Carlsson och Eva Byström avdramatisera området AI och de beskriver affärsfördelar med AI för att locka, behålla och engagera kompetens. Vi djupdyker i ett lyckat AI-projektet hos First Reserve, som skapat rekryteringsroboten FRasse, vilken inte bara förenklar arbetet inom rekrytering utan också ger nya affärsmöjligheter till företaget. Hur föddes idén och vad var framgångsfaktorerna bakom ett lyckat genomfört AI-projekt fram till driftstart augusti 2018? Vilka erfarenheter har man fått med sig efter implementationen? Vad är nästa utvecklingssteg?

Vi avslutar med några tips om hur du kommer igång dvs hur går jag från ord till handling!

Föreläsare:

Anna Carlsson är managementkonsult på Sevenco med fokus på skärningspunkten mellan digitalisering,  HR och verksamheten. Anna har över 20 års erfarenhet på området att applicera ny teknik för att utveckla dina affärer och har under de senaste åren specialstuderat AIs inverkan på företag och organisationer utifrån medarbetarens och HRs perspektiv och dess utveckling. Anna har bland annat bakgrund som nordiskt ansvarig för IBMs AI-satsning inom HR lösningar.

Eva Byström är VD och delägare på First Reserve och brinner för det mänskliga mötet i kombination med smarta digitala lösningar för att effektivisera arbetsprocesser, som leder till lyckade affärer och nöjda återköpande kunder.

Att ta in ny teknik innebär förutom högre kvalitet och smartare arbetssätt även en attraktionskraft för blivande medarbetare, ett starkt employer brand. Att det finns ett innovativt strategiskt arbete i företaget skapar utvecklingsmöjligheter och ett mindset att alltid fundera på om något kan göras på ett annorlunda och nytt sätt. Eva är utbildad inom HR från Stockholms universitet och har arbetat som ledare i över 20 år och genomfört flera HR-projekt där människa och teknik tillsammans är en perfect match!

När?
Datum: Torsdag den 4e april, 2019
Tid: 07:30 – 09:00

Var?
Sevenco AB
Kungsgatan 48, 3 tr
Klicka för karta (T-bana T-centralen eller Hötorget)

Vi börjar med en enklare frukost 07.30. Mellan klockan 08.00 – 09.00 berättar Anna Carlsson och Eva Byström om sina insikter med tid för efterföljande frågor och diskussion.

Anmäl nedan senast den 28 mars, 2019. Begränsat antal platser.

Anmäl:

Vänligen notera: Seminariet riktar sig till våra kunder, VD, ägare, HR-ansvariga, rekryterande chefer, interna rekryterare och ledningsgrupper. Då vi har ett begränsat antal platser kommer vi därför avboka anmälningar från branschkollegor.