AI frukosten – en summering

I morse berättade Anna Carlsson, konsult från Sevenco och Eva Byström, VD och delägare från First Reserve för intresserade VD:ar, HR ledare och affärsutvecklare vad AI är, egentligen! Ett ämne som intresserar och engagerar men få verkligen vet hur de skall använda. 

Många intressanta tankar kring möjligheten att förbättra sin förmåga att attrahera, rekrytera och engagera kompetens, vad affärsvärdet är och hur man faktiskt kommer igång. Eva berättade enkelt om First Reserves AI projekt med assistenten FRasse.

Rådet är att använda allas unika kompetenser och tänka nytt, ta hjälp med att ta ner AI till begriplig nivå och börja enkelt och begränsat.

För dig som missade vår frukost så kommer vi med ett nytt tillfälle senare i vår, troligtvis som AW.  För dig som vill diskutera detta konkret för din verksamhet, kontakta Sevenco eller Anna/Eva direkt.