Sevencos mentorsprogram – anpassat för nya chefer och ledare

Vi utökar våra populära mentorsprogram för nya chefer och ledare – eller för dig som är på väg att gå in i en sådan roll. Du får tillgång till våra konsulters mångåriga erfarenhet av att arbeta som chef, vilket ger dig en stabil plattform i din nya roll.

Många har visat intresse för att få en erfaren chef som mentor, och våra konsulter gillar att få ge tillbaka av sin gedigna erfarenhet som ledare. Sevencos mentorsprogram löper under ett år där du har regelbundna samtal med en av våra konsulter.
Det finns många fördelar med att få prata med en extern mentor. Du får en person som har erfarenhet av många olika roller som chef och förstår de utmaningar du står inför, och ni har ett gemensamt mål; att göra dig bättre som chef och ledare. Då är det en fördel att kunna diskutera både stort som smått med någon som är neutral och kan ge erfarenhetsbaserade råd. Hos Sevenco får du den mentor som är bäst lämpad för din roll och bransch.

Vill du veta mer? Hör av dig.
Att delta i Sevencos mentorsprogram är ett kostnadseffektivt sätt att bidra till din personliga utveckling. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig eller en kollega på den spännande resan som chef eller ledare.

Slå en signal på 08–619 52 00 eller maila info@sevenco.se, så får du veta mer om våra mentorsprogram.