Välkommen tillbaka! 

De flesta av oss har haft en skön och avkopplande sommar.
Signalerna vi får visar på att Sverige börjar återgå till det normala, även om vi får leva med vissa restriktioner ett tag till, och vi märker redan nu en ökad efterfrågan på seniora interimkonsulter.

Flera företag ser nu över sin bemanning och upptäcker att det finns ett behov av snabba förändringar på en delvis förändrad marknad. Tar man in en av våra erfarna konsulter får man ett snabbt resultat av arbetet. Vi kan gå in i alla roller i en företagsledning och tar uppdrag i de flesta branscher i hela landet – det kan vara rena interimsuppdrag eller som ett aktivt stöd i en förändringsprocess. Under sommaren har vi tillfört ytterligare konsulter med kompetens inom inköp, logistik, IT och ekonomi.

Tveka inte att höra av dig för att diskutera ert behov.

Med vänlig hälsning
Håkan Johansen, VD