Veckans konsult – Päivi Redig

Möt Veckans Sevenco konsult; Päivi Redig

Päivi Redig tar interimsuppdrag som CIO, IT Chef, Projektledare. Päivi är kreativ, analytisk och utvecklingsorienterad med mer än 20 år i olika ledarroller inom IT. Hon är duktig kommunikatör och målfokuserad ledare som får med sig medarbetarna. Päivi har också arbetat som projektledare för komplexa projekt, t.ex. flytt av IT drift, implementering av nytt affärssystem, byte av kassasystem mm. med ytterst bra resultat och utmanande tidsplaner.

Branschkompetensen inom Retail och Läkemedelsindustrin har Päivi fått så väl från stora internationella företag (tyska och amerikanska) som privatägda svenska företag.

Välkommen att kontakta Päivi på telefon 070 166 43 43 eller via mail paivi.redig@sevenco.se för att diskutera ert behov av förstärkning och hur Paivi kan skapa mervärde för just er verksamhet.