Vinn ett exemplar av ”Generalsekreteraren”

Sommarläsning: Utlottning av årets viktigaste bok om transformerande ledarskap – Generalsekreteraren

Generalsekreteraren: låt mig med öppna ögon läsa den bok mina dagar skriver – och lära är författad av Per Starke. Du får följa en dialog om ledarskap med Dag Hammarskjöld, en av världens mest aktade ledare.

Boken handlar om autentiskt ledarskap men ger också inspiration och tankar till vardagen och är perfekt för reflekterande sommardagar. Skicka ett mail till mig om du vill vara med i utlottningen av 3 exemplar av Generalsekreteraren.

Jag vill önska dig en skön sommar med tid för reflektion och inspiration. Och är du sugen på att prova något nytt och vill veta mer om Sevenco, så vill jag gärna prata med dig.

Varma sommarhälsningar
Håkan Johansen, VD