Vi behöver fler konsulter som får saker att hända

– experter inom HR, ekonomi, logistik, kvalitet och produktion på ledningsnivå

Marknaden växer i snabb takt. För att kunna möta efterfrågan på kompetens på managementnivå behöver vi fler erfarna konsulter. Just nu söker vi bland annat dig som lett företag och drivit affärskritiska processer inom främst HR, ekonomi & inköp, logistik, kvalitet, IT och produktion.

Är du intresserad?

Sevenco har sedan 1963 har varit den naturliga källan när man söker interima lösningar som har erfarenhet av att leda många av Sveriges ledande företag. Våra konsulter har utfört hundratals uppdrag som inhyrd VD, Marknads-, Försäljnings-, Produktions-, Inköps-, Projekt-, Fastighets-, Logistik- och Ekonomichefer, som projektledare och som konsulter inom verksamhetsutveckling.

Vi behöver dig nu!

Kontakta mig så berättar jag mer om hur du kan få vara med och utveckla och driva förändringsprocesser.

Håkan Johansen, VD