Välkommen på ett spännande frukostseminarie torsdag den 1 december tillsammans med Kapatens!

Finansiering i stressade situationer
Lättare frukost serveras från kl 8:00. Seminariet börjar 8:30.

Lär ditt team undvika misstag som kan leda till en katastrof

Alla företag kan hamna i situationer då det kan behövas extraordinära lösningar för att finansiera till exempel en tvist, förvärv eller avveckling av bolag/problemkrediter – eller för att finansiera rekonstruktioner och ackord.

Kapatens har en unik portfölj av lösningar som du kan få höra mer om på vårt frukostseminarium. Du kommer även ha möjlighet att ställa frågor till Gustaf Leijonhufvud och Johan Skog från Kapatens Partners AB.

Om Kapatens

Kapatens är ett svenskt investmentbolag med fokus på finansiering till bolag vid situationer som omfattar legal risk. Kapatens erbjuder nya möjligheter för att hantera och minimera risk, frigöra kapital och undvika kostnader – skräddarsytt efter era behov. Kapatens kan även stå för risken att betala motpartens processkostnader.

Anmäl dig här

Vi behöver ditt svar senast 25/11