Afterwork med tema AI och tillväxt Sevenco

Inbjudan Afterwork 16 Maj – tema AI och tillväxt

Välkommen torsdag den 16 Maj på en inspirerande afterwork om Artificiell Intelligens och dess möjlighet att skapa tillväxt. 

AI är på mångas läppar just nu och frågor som hur den nya tekniken kommer att påverka oss människor, våra företag och vår affär är ständigt närvarande. Enligt en ny rapport från Stockholms Handelskammare är det inte bara en kompetensbrist  i Stockholm just nu utan t.o.m. kompetenskris. Tänk om det går att lösa en del av tillväxtfrågan genom att ta tillvara kompetens och tänka nytt kring de vi rekryterar?

Under föredraget kommer Anna Carlsson och Eva Byström att avdramatisera området AI och på ett tydligt sätt beskriva vad AI kan bidra med, idag.  De beskriver affärsfördelar med AI för att locka, behålla och engagera kompetens. De djupdyker även i ett lyckat AI-projektet hos First Reserve, som skapat rekryteringsroboten FRasse, vilken inte bara förenklar arbetet inom rekrytering utan också ger nya affärsmöjligheter till företaget. Hur föddes idén och vad var framgångsfaktorerna bakom ett lyckat genomfört AI-projekt fram till driftstart augusti 2018? Vilka erfarenheter har man fått med sig efter implementationen? Vad är nästa utvecklingssteg?

Anna och Eva avslutar med några tips om hur du kommer igång d v s hur går du från ord till handling!

Talare: Anna Carlsson och Eva Byström föreläste nyligen på AI Business Summit 2019 i Stockholm som samlade topptalare nationellt och internationellt inom Artificiell Intelligens. På efterfrågan efter tidigare frukostseminarium om vad AI kan göra för affären och hur man kommer igång, skapar vi detta forum till en bredare publik.

affärsutvecklingschef, verksamhetsutvecklare, Senior Sales Director, HR-utvecklare eller projektchef.Anna Carlsson är managementkonsult hos Sevenco med fokus på skärningspunkten mellan digitalisering, HR och verksamheten. Anna har över 20 års erfarenhet på området att applicera ny teknik för att utveckla dina affärer och har under de senaste åren specialstuderat AI:s inverkan på företag och organisationer utifrån medarbetarens och HR:s perspektiv och dess utveckling. Anna har bland annat bakgrund som nordiskt ansvarig för IBM:s AI-satsning inom HR lösningar.
Biografi | LinkedIn

 

 

Eva Byström är VD och delägare på First Reserve och brinner för det mänskliga mötet i kombination med smarta digitala lösningar för att effektivisera arbetsprocesser, som leder till lyckade affärer och nöjda återköpande kunder. Att ta in ny teknik innebär förutom högre kvalitet och smartare arbetssätt även en attraktionskraft för blivande medarbetare, ett starkt employer brand. Att det finns ett innovativt strategiskt arbete i företaget skapar utvecklingsmöjligheter och ett mindset att alltid fundera på om något kan göras på ett annorlunda och nytt sätt. Eva är utbildad inom HR från Stockholms universitet och har arbetat som ledare i över 20 år och genomfört flera HR-projekt där människa och teknik tillsammans är en perfect match!
WebbsidaLinkedIn

 

När?
Torsdagen 16 maj 2019
Från  16.30 – 18.30
Vi öppnar dörrarna för afterwork mingel kl 16.30, föreläsningen startar 17.30.

Var?
Kungsgatan 48, 3 tr, pk 3710

Klicka för karta (T-bana T-centralen eller Hötorget)

Närmaste T-bana är Hötorget eller T-centralen.

Anmäl nedan senast den 13 maj, 2019. Begränsat antal platser. Välkommen!

Anmäl:

Vänligen notera: Seminariet riktar sig till våra kunder, VD, ägare, HR-ansvariga, rekryterande chefer, interna rekryterare och ledningsgrupper. Då vi har ett begränsat antal platser kommer vi därför avboka anmälningar från branschkollegor.